Scapa de tema de vacanta - test de inteligenta si logica

alte teste trimite linkul pe messenger adauga testul tau adauga rezolvarea ta
Scapa de tema de vacanta
Scapa de tema de vacanta

Un elev si-a terminat tema de vacanta la matematica : doua caiete studentesti cu probleme, egale ca numar de pagini. La primul caiet a scris cate 10 pagini pe zi, iar la al doilea, cate 30. Cate pagini a scris in medie pe zi elevul in vacanta?

Rezolvare:




Rezolvari


Oana Maria : 2015-08-04 14:55:42

40


florentina : 2015-03-24 16:57:03

10+30=40


m─âroaia chelioasa : 2014-11-24 13:33:25

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL


Ajtmaj : 2014-01-19 20:42:32

20


patricia ivanis : 2013-03-29 17:19:51

nustiu de ce va mai chinuiti sa scrieti....ca si asa sunteti prosti......ras))))


ivanis patricia : 2013-03-29 17:18:42

lasa-te


costel : 2012-09-05 23:35:16

florine impusca te frate impuscati va toti care sunte ti ca el ca nu aveti logica auzi 10*3 + 30 = 60 :4 =15 asta este egalitate ma


costel : 2012-09-05 23:30:34

bai frate a scris 10 pagini ieri si 30 azi da 40 de pagini in 2 zile da adica media este de 20 de pagini pe zi. chiar daca a scris 100 de zile la rand asta inseamna 50 * 10=500 50 * 30=1500 da 1500+500=2000 da 2000:100=20 prostilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


ligia : 2012-04-17 21:16:52

10+30=40


alex : 2012-04-05 14:07:18

sa nu ne nea deloc teme


gigi : 2012-03-29 16:10:30

MEDIA = (40pagini + 10pagini + x10pagini) / 3 = 20PAGINI PE ZI


Chris : 2011-12-04 10:45:49

era vacanta, deci nu cred ca scria in ambele caiete zilnic, ci pe rand. Un caiet studentescnormal are 80 pagini . a) 10 pagini pe zi= 8 zile. b) 30 pagini pe zi=3 zile. in total 13 zile=160 pagini. raspuns 12.3 pagini pe zi


anna : 2011-03-06 21:22:56

10x30=40zambet


the_onealexboss : 2011-02-20 18:18:32

40 fiindca:
a=30
b=10
deci:
c=40
rezolvare:
30+10=40


croco : 2010-12-24 13:53:24

15 prostilor


Lwssy : 2010-11-27 00:07:36

0 pagini pentru ca el si-a terminat tema la matematica inainte...


alinutza9816 : 2010-11-19 23:49:53

ma=(30+20)/2=40/2=20


ELENA : 2010-10-11 19:39:35

20


o vaca necunoscuta : 2010-08-18 12:20:08

pai... rezolvare este..: 5x123123412x12412412fasa=21421421421421=sadsadasd=sper ca va fost de folos


Anonim001 : 2010-07-28 19:22:31

pe cel cu 30 de pagini pe zi l-a terminat in x zile , pe cel cu 10 paggini pe zi l-a terminat in 3x zile => (10*3 + 30)/4=60/4=15


Ionel-Botosani : 2010-04-02 21:36:29

Nu va-ti prins...e vorba de media zilnica pentru toata vacanta. Adica ~ 0,X pagini pe zi.


gabryela nykoleta : 2010-03-21 19:56:50

eu cred ca 40x10=400 pt ca elevul si-a terminat caietele studentesti cu probl. dar probl. erau egale si la primul caiet a scris cate 10 pag pe zi . la al doilea 30 de pag pe zi. asa ca vine 4x10=40x30=120 de pag in medie a scris elevul


alina : 2010-02-07 23:03:05

depinde cat de lunga e vacanta


un prost : 2010-01-25 19:55:44

solutia e simpla: nu stiuras


cryssy95 : 2010-01-17 13:38:53

15 paginizambet


dumitrita : 2010-01-01 22:17:14

pe zi 15 pagini


QED : 2009-12-28 22:52:50

15 pagini pe zi


govo : 2009-12-07 20:39:33

20


kiss my ass : 2009-12-05 02:28:21

12345678900000000009999999888887777666554443322211 de pagini


trompeta : 2009-11-13 17:09:09

40


radu : 2009-10-31 22:38:18

La modul general:
Daca a scris la primul 10pg/zi si la al 2lea 30 pg/zi si cele doua caiete sunt la fel de mari, inseamna ca la 2 a scris de trei ori mai repede, deci a durat 1/4 din timp. deci media=(3*10+30)/4=15


ana : 2009-10-20 21:19:56

15...daca caietele au 120 pagini fiecare, pe prima a scris-o in 12 zile iar al doilea caiel l-a scris in 4 zile.Deci ambele in 16 zile. 240 de pagini au fost scrise in 16 zile..deci 15 pagini pe zi..


costel : 2009-10-18 23:01:09

40


andreyyy : 2009-10-06 18:59:29

20


danny : 2009-10-02 19:54:18

ras 20pag/zi, asta pt ca nu ai specificat in cate zile a terminat elevul caietul, si nu cred ca mai conteaza pentru ca ai zis cate pagini a scris in MEDIE asta se face cu media aritmetica ;) si da 20


cezara : 2009-09-13 15:28:56

40


alexfox : 2009-08-30 19:03:39

10+30=40


mata : 2009-08-30 01:34:09

40


hannah_miley98 : 2009-08-20 12:27:12

10+30=40;40:2=20


gabitzi : 2009-08-04 18:59:10

15


paulina : 2009-07-23 20:25:19

20 : (10+30)/2caiete


cristina : 2009-07-12 12:06:21

Daca a scris pe rand caietele-20 de pagini,iar daca le-a scris consecutiv-40 de pagini


EU : 2009-07-11 19:29:43

20


cobra : 2009-06-23 23:44:57

40 mai pentru ca pe primu 10 si la celalt 30 lafel ca 30+10=40


eu : 2009-06-04 14:13:01

40


eu : 2009-06-02 15:57:49

20


Lorenzzo : 2009-05-07 21:47:59

20

Adauga Rezolvarea Ta


Nume :
Cod Validare : validare